Hudební videoklip od skupiny Lucrezia Borgia natáčený na Helmáči

Zdravíme 🙂

V pátek 9.12.2016 proběhla ve Znojmě v Kině Svět premiéra nových hudebních videoklipů skupiny Lucrezia Borgia. Byli jsme tam a odcházeli jsme s nadšením z podařeného díla.

První videoklip byl převážně výpravný a natáčel se u ostrova Elba na reálné české pirátské lodi La Grace – název klipu je QUEEN MARY.

Nás však hlavně zajímal druhý klip s názvem TOBYHO LISTÍ, který se natáčel z velké části u nás na Helmáči 2016 a dále pak ve známé znojemské hospůdce Na Věčnosti a to za přítomnosti některých z vás i nás, kteří jsme se nechali nadšeně zlákat a ujali se role herců. Byli jsme plní očekávání a čekalo nás milé překvapení, protože onen videoklip splnil přesně to, co jsme od něj čekali. Stejně jako celé 2 CD ze světa Pána Prstenů, jehož křest právě proběhl u nás na Helmáči 2016 a z něhož je právě tato píseň, je plný nadsázky, humoru a velkého nadšení.

Vy, kdo jste neměli možnost se premiéry těchto klipů zúčastnit nezoufejte. Již jsou oba k vidění na Youtube na oficiálním kanále skupiny Lucrezia Borgia.

Doufáme, že se vám budou nové videoklipy líbit a budete nadšení stejně jako my. Přejeme příjemné pokoukáníčko a poslech a jsme v očekávání s čím dalším novým přijde Lucrezia Borgia a čím nás ještě do budoucna překvapí a potěší 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.