Poděkování – Helmáč 2019

Zdravím vážení účastníci a příznivci

Helmáč 2019 skončil a já doufám, že jste si jej všichni patřičně užili, že se vám akce líbila a že si za námi opět příští rok přijedete užít rozkoš na Rozkoši.

Chci touto formou poděkovat v první řadě organizátorskému týmu a všem, kteří se jakkoliv zapojili svou pomocí a taky účastí k uskutečnění Helmáče 2019. Moc si toho vážím a vězte, že bez vás by Helmáč prostě nebyl. Nebylo by co jíst, co pít, koho poslouchat, co dobývat, s kým se veselit, v čem zápolit, na co sázet, koho otročit a vůbec mít se vlastně rozkošně a být šťastný 🙂

Organizace akce byla opět velmi vyčerpávající. Hlavně však potom samotný konečný úklid. Byli jsme s posledními mohykány mile překvapeni a hlavně moc potěšeni, že jste po sobě všichni (až na malilinkaté výjimky…), nezanechali žádný bordel v tábořišti i mimo něj, který by se válel někde jinde, než v odpadkových pytlech k tomu určených. A to je moc dobře. Tak to má být, protože ta příroda a to místo si to zaslouží. U čeho jsme se ale museli zamračit byla velice neprofesionálně zapravená ohniště. Některá ohniště byla dokonce i bez jakéhokoliv náznaku pokusu o jejich zapravení. Takto by to opravdu nešlo !!! Způsobuje nám to totiž velikou nelibost, protože veliké oko Krocanovo to vidí…!!!

Ještě jednou chci vám všem moc poděkovat a do příště se polepšete.

Za celý organizační tým akce Helmáč
Lukáš „dub“ Dubec

————————————————–

Pokud máte prosím cokoliv, co byste nám chtěli sdělit ohledně akce (kritiku, nápady na zlepšení a nebo se cítíte být málo šťastní…), tak neváhejte a napište nám na e-mail helmac@email.cz – budeme rádi. Děláme tu akci pro vás a podle vás.

Stejně tak, pokud máte nějaké fotky nebo videa z akce, pošlete nám odkaz na vaše alba, ať je můžeme nasdílet a vyvěsit na webu.

A teď už se příjemně nalaďte, usaďte se, vytočte volume nahoru a vychutnejte si úžasný videosetřih Helmáče 2019 z dílny Helmáč TV, který už netrpělivě čeká na shlédnutí.

„Nebylo by to lepší s hudbou?
Proč nehrají preceptore?
HRAJTE!“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.