Krizová zpráva! Helmáč 2020 v ohrožení!

Drazí lidé i nelidé z celé Středozemě.

Vám všem přinášejí poslové z Helmáče tuto zprávu.

Jistě jste si všimli, že na nás Melkor seslal zhoubný moribundus, jehož temný mrak zahalil nejen do informační temnoty nejednu zemi Středozemě. Nevíme, kdo přežije a jestli naše volání budou vyslyšena, ale brány Helmova žlebu nechť jsou pamatovány jako místo poslední obrany! Stále jsme tu stavějíc hradby, opravujíc zbraně a zbroje, shromažďujíc zásoby a připravujíc se na poslední obranu a boj. Hlad námi zmítá, roušky docházejí a pohřební ohně ještě nevyhasly. I přesto jsme však nepolevili ve svém úsilí a v přípravách!
Vezměte i vy osud do svých rukou! Bojujte s temným moribundusem kdekoliv na něj narazíte! Spoléhejte na druhy po své levici a pravici! Postavte se zhoubě! Pozvedněte meč i pochodeň! Prosviťte den a nezoufejte! Protože i my věříme, že tu budeme, až čas a válka opět dorazí k branám Helmova žlebu…

PS: Tato zpráva byla rozeslána díky financování ze strany „Fondu na ochranu ohrožených živočišných druhů Mordoru“ a „Ligy pro etické zacházení s létajícími tvory“
………………………………………………………………………………………………….

A teď vážne:
Chápeme, že situace okolo epidemie a vládních nařízení je složitá nejen pro organizátory, ale také pro účastníky akcí (skrze plánování dovolené, jiných akcí a podobně). Bohužel, v současné době nejspíš nikdo netuší, jak bude situace vypadat na konci tohoto měsíce, natož pak v srpnu. My přesto věříme, že bude možné, aby nadcházející Helmáč opět proběhl minimálně se stejným počtem účastníků jako v loňském roce, a proto na přípravě akce pracujeme. Tzn. že stanovené datum akce (29.7. – 2.8.2020) bereme pořád jako závazný cíl.

Zatím nemůžeme říct v jakém formátu bude možné akci (bitevní i nebitevní aktivity jako jsou turnaje, koncerty aj.) uspořádat, a proto pracujeme i s dalšími variantami, jako je například bitva pro menší počet účastníků, v nejhorším případě i přeložení celé akce na příští rok.

S ohledem na nastalou situaci vás proto chceme poprosit o trpělivost. S dostatečným předstihem vám dáme různými informačními kanály vědět, jak to s Helmáčem 2020 vypadá. Největší rozvolnění vládních omezení má přijít začátkem června. V tuto dobu tedy můžete očekávat i další (velmi pravděpodobně už závazné) informace. Jak už je zmíněno výše, v uvažování je několik variant a my se pokusíme vybrat tu nejlepší.

Mějte pevné zdraví, optimismus a dobrou náladu.

Za organizační tým akce Helmáč

Lukáš „Dub“ Dubec

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.