newsletter_02_2015

Zdravíme 🙂

Přinášíme Vám jednu z posledních INFO ZPRÁV před tím, než započne Helmáč 2015.

Několik dotazů od účastníků se nám stále opakovalo a tímto tedy na ty nejčastější z nich veřejně znovu odpovíme 🙂

„Bude možné dojet až na místo tábořiště autem?“

-> Přímo na táborovou louku není vjezd povolen bez povolení Lesů ČR, ale na sousední louku přes řeku (za brodem směrem z táborové louky k parkovišti) bude možné dojet autem, vyložit věci a opět AUTO ODVÉZT zpátky na parkoviště. Tento příjezd, skrze vyložení věcí co nejblíže u táborové louky, bude umožněn v případě, že nebude pršet. Louka by pak byla od aut rozježděná a majitel oné louky by nebyl zrovna nadšený, takže opravdu vjíždět s rozumem a nezapomenout auto hlavně opět odvézt na parkoviště. Rušíme tedy kyvadlovou dopravu z parkoviště na táborovou louku. Tato kyvadlová doprava bude v případě nepřízně počasí obnovena.

„Budou na místě nějací prodejci?“

-> Ano budou. Zatím víme o dvou prodejcích, kteří vznesli dotaz, zda mohou přijet a my jim vyhověli (obchodník s kůží a obchodník s kovem).

„Musím i jako nebojující účastník platit registrační poplatek?“

-> Ano. I jako nebojující účastník stále využíváš možnosti tábořiště (stanování, voda, záchody…) a máš také možnost se zapojit do jakýchkoliv doprovodných aktivit a účastnit se jakéhokoliv doprovodného programu (např. turnajů o věcné ceny)

„Musím platit celý registrační poplatek, i když přijedu jen na sobotní bitvu? A mohu vůbec přijet a zúčastnit se, pakliže nebudu na akci už od středy?“

-> Ano. Je třeba uhradit celý registrační poplatek, protože největší položkové náklady jsou spojené přímo s hradbou samotnou a ta bude využita hlavně v sobotní bitvě. Její stavba zabere několik dní a právě díky těmto několika dnům byl Helmáč z pouhé víkendové akce (PÁ-NE) prodloužen o 2 dny (ST-NE). Abychom si po stavbě odpočinuli a mohli společně hradbu co nejvíce využít i před hlavní sobotní bitvou – alespoň máte možnost se naučit, jak se taková hradba dobývá.
-> A dostáváme se tedy k odpovědi na druhou část otázky. To hlavní z akce (tedy bitva s dobýváním hradby) se odehraje v sobotu. V předešlých dnech budou probíhat různá turnajová klání, ve kterých může každý prokázat svůj bojový a nebojový um a když budete hodně úspěšní (ať už v samotném turnaji jako účastník anebo při sázení jako pozorovatel), můžete si za utržené Helmíky (helmáčovská měna) zakoupit určitý omezený počet vylepšení do sobotní bitvy. Tato vylepšení z vás neudělají nesmrtelného a neporazitelného hrdinu, ale učiní vás odolnějším a smrtonosnějším v bitvě samotné. Turnajová část a hlavní bitva na sebe nemají žádnou jinou návaznost, takže je opravdu jenom na vás samotných, kdy přijedete a jak velkou část si z akce užijete.

To tedy byly odpovědi k nejčastějším dotazům.

Na závěr uvedeme, že jsme rádi, že se registrace takhle plní a že jsou počty v dvou hlavních bojujících stranách tak nějak vyrovnány 🙂 doufáme, že se taky těšíte, že přijedete a akci si užijete a že se bude opět líbit. A kdo ještě není rozhodnutý, zda přijede nebo ne, tak mu třeba pomůže nejnovější trailer z produkce Helmáč TV.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.