Poděkování – Helmáč 2018

Zdravím 🙂

Helmáč 2018 je za námi. Ať žije Helmáč 2019, na který již teď probíhají přípravy.

Rád bych poděkoval touto formou hlavně všem organizátorům, kteří s vypětím všech svých fyzických i psychických sil připravovali letošní ročník Helmáče. A to jak před akcí, tak hlavně v průběhu akce samotné, protože to bylo velice náročné. Další obrovské díky patří osazenstvu naší herní kuchyně a také herní hospody, které dokonale zažehnávalo náš hlad a naši žízeň. Děkuji Ó mocní.

Dále děkuji všem pracovním otrokům, kteří odvedli skvělý kus práce pod bičem svých otrokářů. Bez vás by se akce také neuskutečnila. A doufám, že se příště uvidíme zas a vaše řady se rozrostou, protože otroků není nikdy dost. Vaše právo na práci a na to být šťastný vám nikdo nikdy nevezme.

A nemohu zapomenout také poděkovat všem účastníkům, obchodníkům a hudebníkům, kteří se přijeli hlavně bavit a užít si skvělou atmosféru turnajů, soutěží, doprovodných programů a hlavně pak sobotní bitvy. Díky, že jste i přes velmi nepříznivé (až moc slunečné) počasí vydrželi celkový nápor a ve většině případů jste se opravdu bavili a řešili jste vše pokud možno s chladnou hlavou. Stejně tak velké díky, že jste všichni byli opět ve většině případů ohleduplní k námi okupované přírodě, abychom se měli kam vracet.

Budeme rádi za jakoukoliv zpětnou kritickou vazbu, kterou nám můžete zaslat písemně pomocí soukromé zprávy na FB a nebo ještě lépe na e-mail akce (helmac@email.cz). Každý rok se snažíme přijít s něčím novým a víme, že ne vždy se vše povede na výbornou. Ale snažíme se a díky této vaší zpětné vazbě budeme moci udělat příští ročník Helmáče lepším.

Dále prosím všechny fotografy, kteří pořizovali obrázky, aby nám zaslali na e-mail (helmac@email.cz) odkazy na svá fotoalba. Zveřejníme je pak na webu akce, ať je u čeho vzpomínat. To stejné platí i pro vámi natočená videa. Předem moc děkujeme.

Závěrem bych rád ještě dodal, že doufám, že jste si tedy všichni celkově akci užili, že se líbila a že příští rok přijedete zase. Už se opět nemůžeme dočkat a aby se nám všem to čekání krapet ukrátilo, tak můžete shlédnout první videosestřih z dílny Helmáč TV, který ukáže průřez letošním Helmáčem. Vše se do tohoto sestřihu samozřejmě nevešlo, takže se můžete opět v průběhu roku těšit na další videosestřihy z jednotlivých částí celé akce.

Dobře se bavte a nebojte se nám ozvat 🙂

Za celý organizační tým akce Helmáč
Lukáš „dub“ Dubec

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.