newsletter_01_2015

Drazí hráči a bojovníci,
tu nejzajímavější informaci, kterou je letošní datum konání, jsme vám již prozradili. Pro připomenutí je to tedy termín od 29. 7. do 2. 8. 2015.

Mnozí z vás se již jistě dočetli, že Helmáč by měl od nynějšího roku spolupracovat s bitvou Pán Prstenů (PPčko) a jste jistě zvědaví, co jsme to pro vás vymysleli. Pro začátek, je tomu skutečně tak.
S rostoucími nároky některých hráčů (a celkovou únavou organizátorů) se v podstatě rozpadla zavedená organizace PPčka. Její obnovení jistě nebude nic jednoduchého. Pomoci by mohlo spojení s Helmáčem –> společně jsme schopni levněji a efektivněji řešit problémy se zázemím nebo postavit do pole více organizátorů (je neuvěřitelné, jak jsou orgové, obzvláště ti samostatně činní, nedostatkoví). Nehledě na fakt, že Korbelovci již Helmáči nemalou měrou pomohli a nám orgům z Helmáče se po PPčku prostě stýská. Tato naše spolupráce bude velmi prospěšná pro obě strany. Zatímco na PPčku si budete moct užít plnohodnotnou příběhovou bitevní linku, na Helmáči pro vás budeme moci s klidným svědomím připravit opravdové maximum z naší hradby a z přilehlého okolí. Tradičně pak na vás, a to na obou akcích, budou čekat i doprovodné turnaje a hry. Na Helmáči pak již neodmyslitelné večerní hudební koncert skupiny Lucrezia Borgia a barda Laega Mortemira.

Další rovinou, o které se Korbelovci ve svém newsletteru https://www.facebook.com/Pan.Prstenu?fref=ts zmiňovali, je spolupráce na propagaci -> pokusíme se společně získat pro obě akce co nejvíce nováčků a ty si také udržet a vychovat. Upřímně doufáme, že se nám podaří přesvědčit starou gardu, že i s nováčky, “pussy fajtem“ a bez extrémně propracovaných kostýmů a dalších vymožeností se dá užít kopec legrace a zábavy, zdravého pohybu a celkové fyzické a duševní relaxace – 5,5/5 organizátorů upřednostňuje klasickou českou dřevárnu před dovolenou na Bahamách (abychom uvedli na pravou míru všeobecně známou nepravdu -> organizací akcí si tuhle dovolenou neplatíme, nýbrž nahrazujeme).

Posledním pozitivem a sociální jistotou, o kterou bychom se s vámi chtěli podělit je fakt, že loňský Helmáč díky úsporným opatřením, především pak díky vaší přízni a účasti, skončil rozpočtově v zelených číslech. Proto se tento rok vrháme do další velké, tentokrát však viditelné investice (v minulosti jsme se zaměřovali na úspory, teď můžeme konečně růst). Ta se projeví především pořízením nového kabátu pro hradbu. Pevně věříme, že se odhodláme k novému, většímu a epičtějšímu konceptu hradby, ať už se bude jednat o Helmův Žleb, Osgiliath, Morii, Minas Morgul, Minas Tirith nebo nějakou jinou pevnost. Jakou? O tom právě rozhodnete vy a to přímo na letošním PPčku.

Tak snad se uvidíme dříve než ke konci července na Helmáči a nezapomeňte, že o letošním Helmáči rozhodneme tentokrát opravdu všichni. Nikoliv po česku slovy, tentokrát činy. Kde? To byste už mohli vědět sami (jen pro jistotu – odpověď se skrývá v předchozím odstavci).

Těšíme se na vás 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.